Altrecht

Directe werkgever

  Altrecht verleent geestelijke gezondheidszorg vanuit verschillende vestigingen in de regio Utrecht. We verlenen professionele zorg en behandeling aan mensen - van jong tot oud - die het niet makkelijk hebben in onze samenleving.

  Verdeeld over bijna 30 afdelingen heeft Altrecht zo'n 2700 medewerkers. De hoofdtaak van Altrecht is het bieden van specialistische en complexe zorg aan mensen met ernstige psychiatrische en psychische stoornissen. We hebben daarvoor verschillende vormen van hulpverlening in huis: klinische zorg, deeltijd- en ambulante hulpverlening, kortdurende en langer durende zorg. Maar altijd zorg op maat. Ons uitgangspunt is dat mensen de zorg moeten krijgen die ze op dat moment nodig hebben.

  Behandeling en professionele zorg voor cliënten zijn nauw verweven met onderwijs en wetenschappelijk onderzoek door medewerkers. Daarbij heerst een klimaat waar medewerkers en cliënten de ruimte krijgen.

  Wie zoeken wij?
  Als grote innovatieve psychiatrische instelling zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw talent in een breed scala van functies, zoals verpleegkundigen, ANIOS, SPV-ers, ziekenverzorgenden, en psychiaters.

Huidige vacatures:

 • Altrecht heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven