Antonius Ziekenhuis

Directe werkgever

  Als u naar het ziekenhuis moet, wilt u de beste zorg, in een gastvrije omgeving. Dan is het goed om te weten dat het Antonius Ziekenhuis in 2012 is uitgeroepen tot meest patiƫntvriendelijke ziekenhuis van Nederland.

  We zijn sterk in de zogeheten beschikbaarheidsfuncties, zoals de spoedeisende hulp, intensive care en verloskunde. Maar ook alle andere specialismen hebben hun sporen verdiend in hun vakgebied.

  Onze kracht zit in de betrokken zorg die onze medewerkers leveren. In Sneek, Emmeloord en Lemmer, en in nauwe samenwerking met onze thuiszorgcollega's, huisartsen in het zuidwesten van Friesland en uit de Noordoostpolder en andere zorgverleners.

  Uw zorg, onze zorg
  Antonius Zorg is er voor u. Samen zorgen wij voor de beste zorg, bij u in de buurt. Zowel thuis als in het ziekenhuis. Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis met twee locaties in Sneek en in Emmeloord Ć©n Thuiszorg Zuidwest Friesland met 36 buurtgerichte zorgteams. Wij bieden een breed pakket aan zorg; ziekenhuiszorg, thuiszorg, spoedzorg, zorgbemiddeling en services aan huis via Thuishotel. Ook bieden wij zorg op het water.Samenwerking met de zorg en hulpverleners in de regio staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken dagelijks met 3500 mensen aan betrokken en betrouwbare zorg voor alle inwoners van de provincie Zuidwest Friesland, de Noordoostpolder, Urk en de Waddeneilanden Vlieland en Terschelling. Samen zorgen wij voor de beste zorg, veilig en dichtbij. De ziekenhuiszorg en de thuiszorg zijn naadloos op elkaar afgestemd. Alle zorg is voorhanden als u het nodig heeft.

Huidige vacatures:

 • Antonius Ziekenhuis heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven