Sint Franciscus Gasthuis

Directe werkgever

  Het Sint Franciscus Gasthuis is een ziekenhuis met een rijke historie in Rotterdam. Ons ziekenhuis biedt zorg verdeeld over verschillende specialismen. Deze zorg en ondersteuning worden geboden door de ruim 150 specialisten en 2.300 medewerkers. Via het linkermenu kunt u meer lezen over de geschiedenis en het heden van de organisatie, de ambities voor de toekomst en geboekte resultaten, en enkele praktische gegevens.

  Organisatie
  Het Sint Franciscus Gasthuis is een ziekenhuis met een rijke historie in Rotterdam. Het Sint Franciscus Gasthuis biedt zorg verdeeld over verschillende specialismen. Deze zorg en ondersteuning worden geboden door de ruim 150 specialisten en 2.300 medewerkers.

  Het Sint Franciscus Gasthuis zorgt vanuit het hart voor de zorgen van de patiënt. Hierbij wordt het zorgpakket afgestemd op de wensen van de patiënt. De zorg is vaak multidisciplinair: alle behandelaars en instanties rond de patiënt stemmen hun activiteiten op elkaar af. Het Sint Franciscus Gasthuis besteedt veel aandacht aan de samenwerking met andere zorgaanbieders in de regio.

  Op 8 februari 2008 heeft het Sint Franciscus Gasthuis een topklinische status gekregen en is hiermee toegetreden tot de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Tevens is het Sint Franciscus Gasthuis in 2012 opnieuw NIAZ geaccrediteerd. Deze NIAZ accreditatie is een kwaliteitskeurmerk voor de zorg en wordt uitgereikt door het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ). U kunt in het Sint Franciscus Gasthuis dan ook terecht voor zowel goede basiszorg en dienstverlening als voor hooggespecialiseerde en hoogwaardige acute en complexe zorg.

  Via het linkermenu kunt u meer lezen over de geschiedenis en het heden van de organisatie, de ambities voor de toekomst en geboekte resultaten, en enkele praktische gegevens.

Huidige vacatures:

 • Sint Franciscus Gasthuis heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven