TweeSteden ziekenhuis

Directe werkgever

  Het TweeSteden ziekenhuis is een regionaal algemeen opleidingsziekenhuis met een breed zorgaanbod in Tilburg en Waalwijk. Het ziekenhuis kent de volgende speer-punten: cardiovasculaire zorg, moeder & kind, oncologie en de zorg voor de oudere patiënt. Het verzorgingsgebied van het ziekenhuis telt ongeveer 190.000 adherente inwoners. Het ziekenhuis beschikt over ruim 500 bedden. Er zijn meer dan 2.200 medewerkers werkzaam, waaronder 140 medisch specialisten.

  Het TweeSteden ziekenhuis heeft opleidingsbevoegdheid voor de specialismen cardiologie, chirurgie, interne geneeskunde, klinische geriatrie, gynaecologie/ obstetrie, neurologie, psychiatrie, klinische farmacie, medische psychologie, klinische fysica en de opleiding SEH-arts.

  Het ziekenhuis is geaffilieerd met het Academisch ziekenhuis Nijmegen St. Radboud en heeft opleidingsbevoegdheid voor de specialismen interne geneeskunde, klinische geriatrie, neurologie, gynaecologie/obstetrie, psychiatrie, cardiologie, chirurgie, klinische farmacie, klinische fysica en klinische psychologie.

  Eigen accent
  De interne organisatie van het ziekenhuis is toegesneden op de groeiende vraag naar zorg. Ieder van de twee vestigingen heeft haar eigen accent. Patiënten die met spoed zorg behoeven, helpen we direct in onze vestiging in Tilburg. Hier zijn moderne faciliteiten aanwezig voor acute zorg zoals een ruim OK-complex, een nieuwe afdeling voor spoedeisende hulp en een zeer moderne intensive care en medium care afdeling (zomer 2004).

  In de vestiging Waalwijk vinden operaties en behandelingen plaats die planbaar zijn en waarvan wordt verwacht dat ze zonder complicaties zullen verlopen. Patiënten die weten dat ze een dergelijke ingreep moeten ondergaan, kunnen zelf aangeven wanneer ze dat het liefste willen. Zij worden in Waalwijk volgens planning geholpen: afspraak is afspraak.
  De verpleegafdelingen in deze vestiging zijn recent compleet vernieuwd en worden gekenmerkt door een bijzonder hoog zorg- en serviceniveau.

  Polikliniek in Oisterwijk
  Sinds het voorjaar van 2008 beschikt het TweeSteden ziekenhuis over een buitenpoli in de Oisterwijkkliniek. Cardiologen Jos Widdershoven, Mariët Hulsbergen, Harm-Jans Muntinga, dermatoloog Han Go en psychiater Wessel Dirksen werken er ieder één dagdeel per week.
  De grootste kracht van de poli is de korte wachttijd voor klanten. Daarnaast zorgen de mooie inrichting en de ontspannen sfeer ervoor dat onze klanten het gevoel hebben niet in een ziekenhuis te zijn.

Huidige vacatures:

 • TweeSteden ziekenhuis heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven