Zorggroep Leveste Middenveld

Directe werkgever

  Zorggroep Leveste Middenveld levert ziekenhuiszorg in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal en ouderenzorg in de regio Emmen en Hoogeveen. Onze 250 medisch specialisten en 6.500 medewerkers staan klaar voor 300.000 inwoners van onze noordelijke regio. Door samenwerking binnen de zorggroep bundelen we onze krachten. Zodat de bewoners van de regio verzekerd zijn van de beste zorg. Zorg die aansluit op de zorgbehoefte. Nu en in de toekomst. Dicht bij huis als het kan, verder weg als nodig is.

  Leveste Care
  Leveste Care is een organisatie op het gebied van wonen, welzijn, zorg en behandeling voor ouderen en chronisch zieken. Wij leveren hoogwaardige persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling bij mensen thuis en in onze woonzorgcentra. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig blijven. En de dingen kunnen doen waar, wanneer en hoe zij dat graag willen. Leveste Care neemt de zorg uit handen, maar de cliënt heeft de regie. Wij verlenen zorg op maat. De cliënt staat bij ons echt centraal.

  Zorgpalet
  Zorgpalet is een organisatie op het gebied van zorg, behandeling, wonen en welzijn voor ouderen en volwassenen. Wij leveren complexe zorg en behandeling in onze zorgcentra en in de directe omgeving daarvan. Voor iedere zorgvraag creëren we een passend antwoord. Dat doen we door samen met de cliënt en diens familie, mantelzorgers en andere zorgverleners actief naar zorgmogelijkheden te zoeken, met behoud van eigenheid. Samen de juiste zorg realiseren: daar draait het om bij Zorgpalet.

Huidige vacatures:

 • Zorggroep Leveste Middenveld heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven