Frankelandgroep

Directe werkgever

  Frankeland is een centrum voor verzorgd wonen, verpleging en welzijn met een grote klantenkring binnen en buiten zijn muren. Naast verpleeghuiszorg biedt Frankeland vele welzijnsactiviteiten aan klanten die verspreid in Schiedam wonen.

  Vanuit Frankeland wordt tevens de directie gevoerd over de zorgcentra Jacobs Gasthuis, Harg-Spaland, Schiewaegh en Vaartland. Samen vormen zij de Frankelandgroep.

  De Frankelandgroep biedt tevens thuiszorg aan ouderen, heeft een eigen behandel- en expertisecentrum voor eerste lijnszorg en is gespecialiseerd in Morbus Parkinsonzorg.

  Frankeland heeft regionaal en landelijk een goede naam. De afgelopen jaren hebben wij diverse landelijke onderscheidingen gekregen, waaronder het gouden keurmerk in de zorg en de Food is Care Award.

  Wij hechten grote waarde aan het welbevinden van onze klanten en medewerkers. Hiertoe beschikken wij over een Sport- en Recreatieclub (met o.a. een zwembad, fitnessruimte, midgetgolf- en jeu de boulesbanen), een internetcafé, een brasserie en twee vakantievilla’s aan zee, zowel in Rockanje als in Benissa (Spanje).

  De tevredenheid van onze klanten is vooral te danken aan de geweldige inzet en het grote enthousiasme van onze medewerkers en vrijwilligers. Die vormen een team waarin en waarmee het prettig werken is.

Huidige vacatures:

 • Frankelandgroep heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.