Rode Kruis Ziekenhuis

Directe werkgever

  Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond. Het Brandwondencentrum van het Rode Kruis Ziekenhuis staat nationaal en internationaal aan de top. Het ziekenhuis is gevestigd in Beverwijk en heeft een polikliniek in Heemskerk.

  Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft 275 bedden en er werken rond de 1250 mensen. Honderden vrijwilligers komen met regelmaat over de vloer.

  Bij ons staat de patiƫnt centraal. We proberen de kwaliteit van de zorg steeds te verbeteren. Daarnaast willen we een zo volledig mogelijk pakket aan professionele zorg bieden. Daarom werken we nauw samen met huisartsen, thuiszorg, verpleeghuizen en andere zorgorganisaties in de regio.

  De missie
  Het leveren van excellente ziekenhuiszorg voor de IJmond-regio. Voor heel Nederland: veilige, vriendelijke en kwalitatief hoogwaardige, of zelf of doorverwijzende brandwondenzorg en enkele daaraan gerelateerde vormen van zorg.

  Visie
  Het zorglandschap 'concentreert en spreidt'. Het RKZ wil daarin in een voorbeeld zijn en zeker geen achterloper. Kwaliteit van zorg leidt onze basiskeuzes.

Huidige vacatures:

 • Rode Kruis Ziekenhuis heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven