Slingeland Ziekenhuis

Directe werkgever

  Het Slingeland Ziekenhuis heeft 348 bedden en er zijn ongeveer 1500 medewerkers in dienst. Het aantal specialisten bedraagt ongeveer 100, daarbij zijn bijna alle specialismen vertegenwoordigd.

  Het Slingeland Ziekenhuis is een opleidingsziekenhuis. Het ziekenhuis heeft verschillende artsenopleidingen in huis, maar leidt ook anderen op zoals verpleegkundigen, ok-assistenten en radiologisch laboranten.

  De sfeer in het Slingeland Ziekenhuis is open, vriendelijk en informeel. Wij bieden een breed scala aan banen binnen een financieel gezonde en slagvaardige organisatie met korte en open communicatielijnen.

  Sfeer en Cultuur
  Innovatie en kwaliteitsverbetering zijn belangrijke thema's in ons denken en handelen. Je krijgt dan ook de ruimte om samen met je collega’s verbeteringen te realiseren. Je krijgt bij ons de gelegenheid om te werken aan het zo actueel mogelijk houden van je kennis en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarbij wordt ondersteuning op maat geboden.

  In het Slingeland Ziekenhuis is iedere medewerker een 'professional' die zijn vak uitoefent, met als achterliggend doel de hoge kwaliteit voor de patiënt te garanderen. Wij hebben veel te bieden aan medisch en verplegend personeel, maar ook aan mensen die wat ‘verder van het bed’ staan zoals analisten, radiodiagnostisch laboranten, apothekersassistenten en OK-assistenten. Om goede zorg te kunnen bieden is er natuurlijk ook ondersteuning nodig van ICT'ers, koks, secretaresses, schoonmakers, onderhoudstechnici en administratief medewerkers.

Huidige vacatures:

  Naar boven