Ziekenhuisgroep Twente

Directe werkgever

    ZGT heeft ziekenhuizen in Almelo en Hengelo. Wij zijn een algemeen ziekenhuis met ruim 3.500 medewerkers en een verzorgingsgebied van 300.000 inwoners. Op onze locaties in Almelo en Hengelo leveren wij hoogwaardige medisch-specialistische diagnostiek en behandelingen.

    ZGT (Ziekenhuisgroep Twente) is in 1998 ontstaan uit een fusie tussen het Twenteborg Ziekenhuis in Almelo en het Streekziekenhuis Midden-Twente in Hengelo. Beide ZGT-vestigingen werken nauw samen met huisartsen (de eerstelijnszorg), thuiszorgorganisaties en verpleeghuizen.

    ZGT Almelo en ZGT Hengelo bieden allebei een breed palet aan ziekenhuiszorg. De ziekenhuizen profiteren van elkaars kennis en kunde. Daardoor is het mogelijk om bijzonder kennis- of kapitaalintensieve zorg te concentreren en aan te bieden op één van beide locaties.

    ZGT vernieuwt en verbetert haar totale zorgaanbod voortdurend. De zorgbehoefte van de patiënt is daarbij bepalend. En omdat wij willen investeren in de kwaliteit van de zorg, investeren we in onze medewerkers. Zij zijn het die de zorg uitvoeren en de kwaliteit waarmaken die wij nastreven.

Huidige vacatures:

  • Ziekenhuisgroep Twente heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven