ViaMedica

Intermediair

    Dr. Nine van der Vange is oncologisch gynaecoloog en oprichter en directeur van ViaMedica. Een eigen onderzoeksproject gaf in 2002 aanleiding met ViaMedica van start te gaan. Door vraag en aanbod inzichtelijk te maken en partijen met elkaar in gesprek te brengen, wist Nine van der Vange met ViaMedica binnen korte tijd invulling te geven aan de gebleken behoefte aan flexibele werkomstandigheden onder medisch specialisten. Tegelijkertijd biedt ViaMedica met haar diensten als intermediair een unieke oplossing voor de toenemende capaciteitsproblemen in de specialistische gezondheidszorg. Inmiddels telt ViaMedica ruim 2800 aangesloten medisch specialisten, een aantal dat nog iedere week groeit.

    ViaMedica is het hart van een netwerk. Van medisch specialisten, ziekenhuizen, managers en bestuurders. Zij voeden ons met hun vragen en hun vacatures. Daardoor blijft u op de hoogte als zich kansen voordoen die voor u interessant zijn. In welk stadium van uw carrière u zich ook bevindt!

    "In ons netwerk zoeken we de functie die bij u past. In iedere fase van uw carrière."

    Wilt u als u uw opleiding hebt afgerond eerst meer van de medische wereld zien? Of bent u klaar met de maatschap maar niet met uw vak? Bij verschillende fasen in een medische loopbaan horen verschillende wensen en behoeften. Zoekt u een vaste of tijdelijke betrekking, parttime of als lid van een maatschap? We brengen uw voorkeur in kaart en gaan ermee aan de slag.

Huidige vacatures:

  Naar boven