Academisch Medisch Centrum

Directe werkgever

  Het AMC is meer dan een ziekenhuis alleen.
  Het is een wereld op zich, waarin het altijd om mensen draait. Patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs zijn geïntegreerd. Dit levert een wereld op vol mogelijkheden voor alle talenten die een plekje zoeken om te excelleren. Op deze pagina's vindt u alle informatie over werken in het AMC. Ook als geen van de vacatures direct bij uw interesse aansluit, is het AMC misschien op korte termijn wel in u geïnteresseerd. Kijk daarvoor op de pagina over open sollicitaties. Wie graag flexibel inzetbaar is en toch van werk verzekerd wil zijn, kan zich bij het Flexbureau AMC inschrijven. Ook voor vrijwilligers zijn volop mogelijkheden.

  Vooruitstrevend werken.
  De vernieuwingsdrang van het AMC beperkt zich niet tot medische zaken alleen. Onze kijk op werken is minstens zo vooruitstrevend. We willen mensen de ruimte geven te doen waar ze goed in zijn. Het AMC hecht daarom veel waarde aan loopbaanplanning, goede arbeidsvoorwaarden en een gezellige en vertrouwde werkomgeving.

  Groot, maar niet onpersoonlijk.
  Het AMC wordt vaak als groot gekwalificeerd. Begrijpelijk als je naar het gebouw kijkt. Toch ervaren de bijna 6.500 collega's het AMC niet als onpersoonlijk of massaal. Op afdelingsniveau is alles een stuk overzichtelijker. Onze organisatie is sterk gedecentraliseerd: veel beslissingen over keuzes die uw werkplezier rechtstreeks beïnvloeden, worden dicht bij de werkvloer genomen.

  Een plek om te groeien.
  De omvang van onze organisatie biedt veel voordelen. Zaken als salarissen, pensioenen en andere collectieve voorzieningen zijn hier goed geregeld. Maar het voornaamste blijven toch de ontwikkelingskansen. Het AMC heeft een scherp oog voor talent en stimuleert mensen met ambitie om de eigen capaciteiten zoveel mogelijk in te zetten. We bieden dan ook ruime gelegenheid tot extra scholing, verdieping en verbreding.

Huidige vacatures:

 • Academisch Medisch Centrum heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven