Admiraal De Ruyter Ziekenhuis

Directe werkgever


    Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis biedt werk aan ruim 3000 medewerkers. De meesten daarvan werken in de directe patiëntenzorg. Ruim 150 medisch specialisten vormen samen de medische staf van het ziekenhuis en zorgen er voor dat alle specialismen zijn vertegenwoordigd.

    Op 1 januari 2010 is het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ontstaan uit de Oosterscheldeziekenhuizen en Ziekenhuis Walcheren. Deze fusie maakt dat gemotiveerde zorgprofessionals de kwaliteit van de zorg hoog kunnen houden. Daarbij geeft fusie mogelijkheden tot het uitbreiden van de zorg aan patiënten in de Zeeuwse regio en daarbuiten. Op koers naar beter is het motto; meer zorg, meer service en een gastvrije benadering van alle bezoekers. Een organisatie  in beweging geeft uitdaging en loopbaanperspectief.

    Draagt u de zorg een warm hart toe, wilt u samen met ambitieuze collega’s een bijdrage leveren - op welke wijze dan ook - aan tevreden patiënten en bent u niet bang voor voortdurende verandering en vernieuwing? Kijk dan of Admiraal De Ruyter Ziekenhuis voor u een passende vacature of opleidingsplaats in de aanbieding heeft.

Huidige vacatures:

  • Admiraal De Ruyter Ziekenhuis heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven