Antoni van Leeuwenhoek

Directe werkgever

    Het Antoni van Leeuwenhoek is een comprehensive cancer centre en loopt voorop als het gaat om het leveren van hoog kwalitatieve oncologische zorg. Het is dan ook van belang onze patiënten, verwijzers, zorgverzekeraars en andere belanghebbenden inzicht te geven in deze kwaliteit van zorg. Het AVL legt periodiek verantwoording af aan landelijke partijen over de uitkomsten van de geleverde oncologische zorg. Daarnaast publiceren wij deze gegevens ook online, zodat informatie voor iedereen toegankelijk is.

    Kanker. Het voelt als een veroordeling, voor eenieder die het overkomt. Het maakt onzeker en angstig, en vergt het uiterste van de patiënt en zijn omgeving. Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) gaat deze uitdaging te lijf en behoort al decennia tot de absolute wereldtop in de unieke verbinding van zorg en onderzoek die voor kankerpatiënten het verschil maakt.

    In multidisciplinaire teams van chirurgen, oncologen, radiotherapeuten en verpleegkundigen wordt er continu gewerkt aan op maat gemaakte behandelplannen die het beste uitzicht bieden voor elke Individuele patiënt. Want in de kern is geen enkele kanker gelijk.

    Het Antoni van Leeuwenhoek koos 100 jaar geleden (op 10 oktober 1913 werd de Vereniging Het Nederlands Kanker Instituut opgericht) al voor de grensverleggende weg door onderzoek en specialistische zorg samen te voegen met één scherp gedefinieerd doel: de beste behandelingen bieden aan kankerpatiënten. Daarvoor is doordringen tot in de kern van kanker de enige weg.

Huidige vacatures:

  Naar boven