Arbo Unie

Directe werkgever

  Arbo Unie
  Werk je bij Arbo Unie, dan werk je voor een gedreven en moderne dienstverlener in de bedrijfsgezondheidszorg. Wij zijn er voor organisaties die willen investeren in mensen, zodat die een leven lang optimaal kunnen werken. Zo gaan we als werkgever dus ook graag om met onze eigen medewerkers. 

  We werken voor toonaangevende organisaties en boeken resultaat in zeer uiteenlopende branches. Dit doen we vóór alles door goed samen te werken en continu kennis en expertise te delen. Onze medewerkers gaan voor topkwaliteit en willen zich voortdurend blijven ontwikkelen. Zodat we mens én organisatie altijd de best mogelijke preventieve adviezen en coaching kunnen bieden.

  Ontdek het vak van bedrijfsarts in het Arts Traineeship

  Bij Arbo Unie en onze dochter mkbasics.nl krijg je als afgestudeerde basisarts de kans om het vak van bedrijfsarts te ontdekken in het Arts Traineeship.

  • 2-jarig programma waar je het vak in de praktijk leert
  • Geen onregelmatige diensten: 40-urige werkweek, inclusief trainingsprogramma
  • Salaris van maximaal 4260 euro en een auto van de zaak
  • Groeipad: vast dienstverband inclusief opleiding tot geregistreerd bedrijfsarts. Plus kansen om je verder te specialiseren.
  • Persoonlijke coaching door een ervaren bedrijfsarts
  • Leren van elkaar en met elkaar in een groep van tien trainees

  Zin om te starten?

  Dat kan al per april 2019. Ga naar www.artstraineeship.nl voor de vacature en meld je aan voor het traineeship.
  Heb je vragen? Neem contact op met recruiter Alicia van Waveren: 
  Telefoon: 06 37 70 88 65
  E-mail: recruitment@arbounie.nl

   

  Koen Marijnissen, bedrijfsarts in opleiding:
  "Werken bij Arbo Unie en mkbasics.nl brengt dat ik mensen adviezen kan geven bij het omgaan met ziekte en werk. Ik krijg de mogelijkheid om zelfstandig te werken en ik ervaar hierdoor erg veel vrijheid in mijn werk. Daarnaast vind ik de werksfeer tussen collega’s erg goed."
   

  Annemieke van Vliet, AIOS Bedrijfsgeneeskunde bij Arbo Unie:
  2019 is het jaar waarin ik het eerste opleidingsjaar afrond en verder ga met het tweede jaar om bedrijfsarts te worden. Nog steeds sta ik achter de keuze om bedrijfsarts te worden. Mijn voornemen voor 2019 is om me nog verder te verdiepen in de breedheid van het vak: werkplekonderzoeken, Preventieve Medische Onderzoeken, verzuim- en re-integratiespreekuren,, keuringen, etc. Maar zeker niet te vergeten: in gesprek gaan met werkgevers en meedenken over preventie. Die maatschappelijke betrokkenheid en de link leggen tussen geneeskunde en organisaties, is immers wat me al tijdens de geneeskunde studie aantrok om de bedrijfsgeneeskunde in te gaan met het behalen van mijn artsendiploma. Een ander voornemen is het behouden van mijn werk-privé balans. Als AIOS Bedrijfsgeneeskunde houd ik genoeg vrije tijd over voor ontspanning en sociale contacten onderhouden. Proost op het nieuwe jaar.” 

  Wil je je oriënteren op bedrijfsgeneeskunde? Arbo Unie biedt ook een traineeship voor artsen aan!

Huidige vacatures:

 • Arbo Unie heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven