BKV

Intermediair

  Over BKV
  BKV heeft de juiste vacature voor u. Vakkundig, op maat en met respect voor alle belangen brengen wij arts, professional in de zorg, manager en zorginstelling bij elkaar. BKV heeft haar expertise gebundeld in gespecialiseerde teams. Onze mensen voegen daar hun ervaring en passie aan toe. Met vestigingen in Nederland, België en Duitsland beschikken wij over een groot potentieel aan artsen en zorginstellingen en daarmee over een grote kans op een geslaagde match. Het is geen toeval dat BKV al meer dan 5000 vacatures heeft ingevuld. We zijn een commerciële organisatie, maar wel met vertrouwen als mentaal fundament. Bezieling en integriteit zorgt ervoor dat ook wij een steentje bij kunnen dragen. Onze interne visie en cultuur richten zich op openheid en transparantie. Een werkcultuur waarin talent kan ontluiken. Juist die ervaring geven wij graag door aan de wereld om ons heen; de mensen waarmee en waarvoor wij werken. Als arts zoekt u adviseurs die een flinke stap extra doen als dat noodzakelijk is. Die uitvoeren wat ze beloven en helder communiceren als het een keer anders loopt. Integer en net zo gedreven als uzelf. Bij BKV treft u bevlogen mensen. Allemaal verschillend, maar opererend vanuit één gedachte. Niet omdat dat in hun taakomschrijving staat, maar omdat die houding vruchten afwerpt. Het is nu eenmaal prettiger goed werk te leveren, een goede match te maken voor een tevreden arts. Dat succes is verslavend en erg aanstekelijk.

  Vaste of tijdelijke baan
  BKV brengt mensen en zorginstellingen bij elkaar. En waar mensen zijn, zijn ook verschillende visies en wensen. Daarom faciliteert BKV vele vormen van arbeid en arbeidsbemiddeling. Zodat iedereen kan werken op een manier die hem of haar het beste past.

  Op zoek naar een vaste baan
  Voor een vaste baan is BKV uw adviseur en coach. Wij hebben veel interessante vacatures voor medisch specialisten, basisartsen, zorgprofessionals en geneeskundestudenten. En uiteraard een rijk netwerk waarin wij uw talenten en wensen kunnen uitzetten. Dit laatste is erg waardevol, omdat niet alle zorginstellingen alle vacatures publiekelijk bekend maken. Bekijk de vacatures voor vaste banen.

  Zo tijdelijk als u het wenst
  U wilt enkele uren in de week flexibel invullen of u wacht op een vaste aanstelling? Een tijdelijke functie biedt dan uitkomst. BKV heeft actueel inzicht in het brede aanbod van tijdelijke vacatures zoals waarnemingen, diensten en interim-opdrachten. BKV staat u graag en professioneel bij. Wij onderzoeken uw mogelijkheden en u bepaalt hoe u die behoefte invult.

  Aanmelden bij BKV
  Op onze site www.vacaturesvoorartsen.nl kunt u zich oriënteren op uw (verdere) loopbaan als arts; wat past bij u, wat houdt een functie in, welke vacatures of waarnemingen zijn er,  en hoe maakt u een beste eerste indruk met de sollicitatieprocedure.

  Wanneer u zich aanmeldt bij BKV, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Tevens kunt u veilig en simpel solliciteren op een vacature of werkplek en kunt u aangeven of u op de hoogte wilt blijven van recente vacatures en nieuws.

  BKV biedt op www.vacaturesvoorartsen.nl vrijblijvend informatie ter oriëntatie op de juiste baan of vacature. Hebt u een andere vraag aan een van onze loopbaancoaches of consultants? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer + 31 888 – 22 55 88 of stuur een e-mail naar info@bkv-groep.nl

  Schrijft u zich dan in voor de job alert van BKV.

Huidige vacatures:

  Naar boven