BrabantZorg

Directe werkgever

  BrabantZorg
  Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van ons werk. Niet alleen op momenten dat het nodig is, maar ook omdat we ouder worden zo aangenaam mogelijk willen maken. Aandacht, keuze en gemak zijn de sleutelwoorden in ons werk. Iedereen is uniek en daar stemmen we onze zorg op af, met veel persoonlijke aandacht en dichtbij. We willen het leven van onze cliënten comfortabel en gemakkelijker maken. Dat doen we door een totaalpakket van wonen, zorg en welzijn te bieden en dit zo goed en gemakkelijk mogelijk te organiseren.

  BrabantZorg biedt wonen, zorg en welzijn in en vanuit 24 locaties in de regio Oss-Uden-Veghel.

  ZorgExpertise van BrabantZorg
  Voor gespecialiseerde behandeling en begeleiding kunnen cliënten op verschillende locaties van BrabantZorg terecht. Onze dienstverlening is gericht op revalidatie, herstel of stabilisering naar de wensen van de cliënt. Deze diensten biedt BrabantZorg in het hele werkgebied aan huis en in alle locaties van BrabantZorg.
   
  Onze expertise is er voor cliënten, mantelzorgers, partners van cliënten en collega-zorgaanbieders zoals huisartsen en verzorgenden. Iedereen kan voor zorg, advies en ondersteuning terecht bij het behandel- en begeleidingsteam.

  Behandeling en begeleiding vanuit BrabantZorg betekent alle aanwezige kennis en ervaring gebundeld in 1 team met; specialisten ouderengeneeskunde (voorheen verpleeghuisartsen), therapeuten, maatschappelijk werkers, psychologen en gespecialiseerde verpleegkundigen.

  Door kennis en jarenlange ervaring zijn deze teams gespecialiseerd in de ouder wordende mens en de problemen die mensen ervaren tijdens het ouder worden. Hierdoor kunnen we net dat beetje extra bieden en zijn we vaak in staat om een positieve verandering op gang te brengen.

Huidige vacatures:

 • BrabantZorg heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven