Dimence

Directe werkgever

  Over Dimence
  Dimence biedt geestelijke gezondheidszorg voor iedereen in Oost-Nederland. Ruim 2400 medewerkers werken dagelijks vanuit ruim 60 locaties voor in totaal 30.000 cliënten en patiënten per jaar.

  Dimence helpt mensen ontwikkelen. We geloven in de kracht van mensen om zich te ontwikkelen. We zetten in op vooruitgang en herstel, met altijd het doel om beter te worden. Niet alleen in de betekenis van genezen of (beter) leren omgaan met beperkingen, maar ook van groei als persoon, professional en organisatie.

  Voor iedereen
  Wij zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, sekse en cultuur. Bijvoorbeeld voor mensen met een (manische) depressie, een fobie, een psychose, ADHD, autisme, dementie of een verslaving.

  Ook ondersteunen we partners en andere naastbetrokkenen. Het leren omgaan met problemen en het vergroten van begrip zijn daarbij belangrijke onderwerpen. Als u zorg ontvangt van een andere instelling en behoefte heeft aan een second opinion, geven wij graag onze mening over uw diagnose of behandeling.

  Onze missie
  We richten ons op het bevorderen van de geestelijke gezondheid. Daarvoor helpen we cliënten, patiënten, medewerkers en andere relaties zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

Huidige vacatures:

 • Dimence heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven