Flevoziekenhuis

Directe werkgever

  Kwaliteit van de zorg
  De kwaliteit van de zorg van onze patiënten is een absolute prioriteit, afgestemd op hun verwachtingen en behoeften. Alle artsen en medewerkers hebben kwaliteit – en veiligheid – hoog in het vaandel staan. Op allerlei terreinen wordt de kwaliteit van de zorg verbeterd en geborgd. Zo wordt gewerkt vanuit een kwaliteitssysteem en voert het Flevoziekenhuis het Planetree-label.

  Patiënten bepalen onze 'kwaliteit'
  Patiënten willen - en moeten - erop kunnen vertrouwen dat de zorg die zij krijgen van goede kwaliteit is. 'Kwaliteit' is afhankelijk van wat onze patiënten ervan verwachten. Om een goed en actueel beeld van deze verwachting te krijgen, meten we regelmatig de ervaringen en meningen van onze patiënten, onder andere via: klachten/claims/complimenten, patiënttevredenheidsonderzoeken, ontslaggesprekken en reacties via ons gastenboek, Facebook of Twitter.

  Kwaliteit meten
  Kwaliteit wordt steeds vaker gemeten aan de hand van cijfers, zoals de prestatie-indicatoren van onder andere de Inspectie voor de Gezondheidszorg en bijvoorbeeld de HSMR sterftecijfers. Deze cijfers zijn gebaseerd op de registratie door artsen, verpleegkundigen en medewerkers. Zij hebben hier dagelijks een belangrijke taak aan. U ziet artsen en verpleegkundigen daarom regelmatig achter een computer zitten Registratie is geen doel op zich; de cijfers maken het mogelijk kwaliteit continu te meten en op basis van de uitkomsten verbeteracties uit te voeren.

  Kwaliteitsvenster
  Bent u benieuwd naar de kwaliteit van het Flevoziekenhuis? Kijk dan op het Kwaliteitsvenster. Dit Kwaliteitsvenster maakt in één oogopslag de algemene kwaliteit zichtbaar van 10 zinvolle ziekenhuisbrede thema’s: patiëntervaringen, wachttijden, risicovolle operaties, controle medicijnen, werk van artsen, pijnscore, keurmerken, sterftecijfers, infecties en tevredenheid van medewerkers.

Huidige vacatures:

 • Flevoziekenhuis heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven