Franciscus Ziekenhuis

Directe werkgever

    Het Franciscus Ziekenhuis is een ondernemend, servicegericht ziekenhuis. Bij ons staat de mens centraal. Wij vinden het heel gewoon om de patiënt te vragen wat het bezoek of verblijf in het ziekenhuis zou veraangenamen. Als medewerker kun je hier ruimschoots initiatieven ontplooien en meedenken over concrete verbeteringen voor de patiënt. Zo werken we samen aan een nog betere kwaliteit van de zorg. Professionaliteit, samenwerking en een goede werksfeer gaan in onze organisatie hand in hand. Het Franciscus Ziekenhuis beschikt instellingsbreed over het NIAZ kwaliteitskeurmerk.

    Werken in het Franciscus Ziekenhuis staat voor denken vanuit de patiënt en daar naar handelen in de dagelijkse praktijk. We verwachten dat van medewerkers die in een zorggerelateerde functie werken. We verwachten dat ook van medewerkers die een andere functie in het ziekenhuis hebben. De focus in ons werk ligt op het belang van de patiënt.

    Medewerkers worden nauw betrokken bij veranderingen in de organisatie. We zijn ervan overtuigd dat zij de kennis en deskundigheid hebben in het organiseren van patiëntgerichte zorg. Van leidinggevenden verwachten wij een participatieve stijl van leiding geven. Meedenken en meewerken om zorg te verbeteren is in het Franciscus Ziekenhuis op iedere plek vanzelfsprekend.

    De ambitie van het Franciscus Ziekenhuis is een goed, snel en slim ziekenhuis te zijn. Van medewerkers verwachten wij veel, zoals het investeren in de ontwikkeling van eigen deskundigheid. De patiënt ziet ons namelijk als een vanzelfsprekende keuze. We bieden interessant werk met volop ontplooiingsmogelijkheden. Daarbij kunnen medewerkers een plezierige, collegiale werksfeer verwachten waar waardering is voor de prestaties die worden geleverd. Daarnaast bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en veilige arbeidsomstandigheden.

Huidige vacatures:

  • Franciscus Ziekenhuis heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven