Gelre ziekenhuizen

Directe werkgever

    Gelre ziekenhuizen is één van de grotere ziekenhuizen in Nederland. Wij streven voortdurend naar verbetering en innovatie, bijvoorbeeld door opleiding en onderzoek een prominente plaats te geven. Dat komt onder meer tot uitdrukking in onze status van Topklinisch Ziekenhuis. In samenhang met de eerste en derdelijnsgezondheidszorg vormen wij een transmuraal zorgnetwerk in de regio Apeldoorn - Zutphen, waar onze twee ziekenhuizen, buitenpoliklinieken in Lochem en Epe en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn zich bevinden.

    In 2009 is in Apeldoorn een volledig gerenoveerd en vernieuwd ziekenhuis in gebruik genomen, dat aan alle eisen voldoet die aan een hedendaags ziekenhuis mogen worden gesteld. In Zutphen wordt een compleet nieuw ziekenhuis gebouwd, dat in oktober 2010 in gebruik wordt genomen.

    Gelre ziekenhuizen wil een hooggewaardeerde ziekenhuisorganisatie zijn die bij patiënten en zorgverleners bekend staat als deskundig, betrokken, bereikbaar en behulpzaam. Hoog in het vaandel van Gelre ziekenhuizen staat de zorg voor het welzijn en de ontwikkeling van haar medewerkers.

Huidige vacatures:

  • Gelre ziekenhuizen heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven