Gemeente Rotterdam

Directe werkgever

    Rotterdam is een wereldse woonstad, met woningen in de wolken, aan het water of bij het weiland. In rustige buurten met veel groen, in gevarieerde stadswijken vol leven én in de bruisende binnenstad. Het is een stad met zo veel verschillende woonmilieus dat iedereen, ongeacht leefstijl, leeftijd of culturele achtergrond, er kan aarden.

    Rotterdam is een wereldse leefstad. Met restaurants uit alle windstreken, spectaculaire evenementen zonder grenzen, mondiale topsport en een rijk cultureel leven, met een internationaal gereputeerd orkest, spraakmakende musea, invloedrijke festivals, filmhuizen en bioscopen, poppodia en een theateraanbod dat varieert van klassiek tot klucht. Een stad ook voor rustzoekers, dankzij prachtige parken, uitgestrekte waterplassen en de kust, waar zee, strand en duinen lonken.

    Rotterdam is een wereldse zakenstad, met een haven die tot de grootste ter wereld behoort en dé toegangspoort tot Europa is. Een stad met talrijke multinationals en financiële dienstverleners, een hoogwaardige medische sector en dynamische economische netwerken. Een stad die, mede dankzij haar ligging op het kruispunt van weg-, water-, spoor- en luchtverbindingen, voor bedrijven een aantrekkelijke vestigingsplaats is.

Huidige vacatures:

  • Gemeente Rotterdam heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven