GGZ Noord-Holland-Noord

Directe werkgever

    In de Specialistische GGZ (SGGZ) focust GGZ Noord-Holland-Noord op het behandelen van mensen met ernstige, dan wel complexe, psychiatrische stoornissen die specialistische behandeling of begeleiding nodig hebben. Wij bieden deze hulp vanuit verschillende locaties in de regio Noord-Kennemerland, Kop van Noord-Holland en West-Friesland.

    In de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) richten we ons met Amici Psychologen (dochteronderneming) op enkelvoudige problematiek waarvoor we behandeling met een hoge kwaliteitsstandaard aanbieden die aansluit op het aanbod van de huisarts en de SGGZ.

    Zorg afgestemd op de vraag
    De zorg is afgestemd op de vraag van onze cliƫnten, mensen van alle leeftijden. Hun mogelijkheden en wensen zijn een belangrijk uitgangspunt in onze hulpverlening. Wij richten ons daarbij op herstel en, waar dat niet of nog niet mogelijk is, op het draaglijk maken van de gevolgen van de stoornis. We werken samen met overheden, politie, wijkteams, huisartsen en andere partners. Hierdoor staat GGZ Noord-Holland-Noord midden in de maatschappij. We weten wat er speelt en hoe wij daarop in kunnen spelen met ons zorgaanbod.

Huidige vacatures:

  • GGZ Noord-Holland-Noord heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven