Havenziekenhuis

Directe werkgever

    Het Havenziekenhuis en Instituut voor Tropische Ziekten B.V. is een thuishaven voor wereldburgers, Rotterdammers, zeelieden en binnenschippers. Het is een klein en toegankelijk algemeen ziekenhuis. Het Havenziekenhuis biedt goede medische zorg met persoonlijke aandacht in een gastvrije omgeving. Patiƫnten kunnen bij ons snel terecht voor onderzoek en behandeling bij hun vertrouwde medisch specialist.

    Al sinds de oprichting in 1927 is het Havenziekenhuis marktleider op het gebied van Tropengeneeskunde en Reizigersziekten. Een andere bijzondere specialisatie van het Havenziekenhuis is de Ouderengeneeskunde; de specifieke zorg voor de ouder wordende mens door diverse disciplines. Het Havenziekenhuis is een zelfstandige dochter van het Erasmus MC en heeft daardoor een directe lijn met de medisch specialisten van dit universitair medisch centrum.

    Het werkgebied van het Havenziekenhuis omvat een deel van de stad Rotterdam, met name de binnenstad, Kralingen, Crooswijk, Hillegersberg en daarnaast de Krimpenerwaard.

Huidige vacatures:

  • Havenziekenhuis heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven