Jeroen Bosch Ziekenhuis

Directe werkgever

    Het Jeroen Bosch Ziekenhuis verzorgt vanuit 5 locaties de medisch specialistische zorg in de regio ’s-Hertogenbosch en Bommelerwaard. In dit opleidingsziekenhuis werken 4000 medewerkers en 240 specialisten. Met de nieuwste methoden en technieken bieden wij de best mogelijke zorg aan onze patiënten. Zorg op maat, respect en openheid zijn vanzelfsprekend. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis biedt een stimulerend werkklimaat met volop kansen voor professionals met een hart voor zorg. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen.

    De zorg voor de patiënt stopt uiteraard niet bij de drempel van het ziekenhuis. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis besteedt daarom veel aandacht aan een goede samenwerking met andere hulpverleners en organisaties in de gezondheidszorg.

    Huisartsen, paramedici en instellingen voor gezondheidszorg
    Een goede relatie met verwijzers zoals huisartsen en paramedici is van groot belang om de patiënt goede zorg te kunnen bieden. Daarnaast werkt het Jeroen Bosch Ziekenhuis samen met bijvoorbeeld apothekers, thuiszorgorganisaties en instellingen voor de geestelijke gezondheid. Hiernaast werkt Het Jeroen Bosch Ziekenhuis intensief samen andere ziekenhuizen in de regio, namelijk Bernhoven en Radboudumc.

Huidige vacatures:

  • Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven