Maasstad Ziekenhuis

Directe werkgever

  Maasstad Ziekenhuis is een groot algemeen ziekenhuis in de dynamische Randstad, met een boeiende, heterogene en multiculturele patiëntenpopulatie.Maasstad Ziekenhuis heeft momenteel volop mogelijkheden voor ambitieuze mensen. Het Maasstad Ziekenhuis heeft vrijwel elk basisspecialisme in huis en een aantal bijzondere (topklinische) functies zoals: interventiecardiologie, dialyse, brandwondenzorg, cardio-thoracale chirurgie, Level III intensive care en neurochirurgie. Het ziekenhuis heeft de ambitie uit te groeien tot een toonaangevend topklinisch ziekenhuis, met professionele kwaliteit en klantgerichtheid als de twee belangrijkste pijlers.

  Hieronder wordt beschreven welke droom Maasstad Ziekenhuis heeft en hoe die ambitie de komende jaren waargemaakt zal worden. We leggen onze visie vast en geven ons zelf de opdracht mee die visie binnen handbereik van onze patiënten, familieleden, medewerkers, huisartsen en zorgverzekeraars te brengen. Kortom, de missie dient te worden volbracht om hardop te kunnen dromen samen met al die mensen waarmee we samenwerken.

  Visie Maasstad Ziekenhuis
  Maasstad Ziekenhuis is hét ziekenhuis dat patiënten, familieleden, bezoekers, medewerkers, huisartsen en zorgverzekeraars ervaren als MIJN ziekenhuis. (“Ik ben trots op mijn ziekenhuis”)

  Missie Maasstad Ziekenhuis
  Wij zorgen dat wij ons zódanig inleven in onze patiënten, familieleden, bezoekers, huisartsen en zorgverzekeraars dat zij ons bij iedereen aanbevelen en promotor zijn van ons ziekenhuis. (“Ik vertrouw het Maasstad Ziekenhuis”)

  In deze geest is onze missie dan ook het leveren van goede patiëntenzorg aan iedereen. Maar ook: de zorg verbeteren door onderzoek te verrichten en het uitbreiden en delen van onze kennis door het verzorgen van opleidingen. Maasstad Ziekenhuis speelt als topklinisch ziekenhuis dus ook een belangrijke rol als opleidingsziekenhuis. Verder willen wij een organisatie zijn waar medewerkers worden geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen. (“Ik leer en ontwikkel mijzelf in mijn ziekenhuis”)

  Om de missie te kunnen uitvoeren is het van belang te weten wat we willen zijn. Dit zijn de kernwaarden onder ons bouwwerk. Het bouwwerk dat niet op zijn afzonderlijke delen maar als samenhangend geheel dient te worden beschouwd.

  Wat wil het Maasstad Ziekenhuis zijn
  1. Veilig en met een kwalitatief goede uitkomst;
  2. Voortdurend verbeteren;
  3. Gastgericht denken en handelen door geïnspireerd personeel;
  4. Financieel succesvol.

  De keuze is gemaakt voor deze vier waarden. Dat stralen wij uit en handelen hiernaar. Door deze expliciete keuze weten we ook wat we niet willen zijn. Wij willen geen ‘Ja, maar-cultuur’. Wij denken in kansen en niet in bedreigingen. Wij schaffen de ‘Ja, maar-cultuur’ af als gedrag dat niet past bij ons ziekenhuis. (“Ja, maar ik wil dat niet zijn”)

Huidige vacatures:

 • Maasstad Ziekenhuis heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven