Maxima Medisch Centrum

Directe werkgever

  Maxima Medisch Centrum biedt meer dan basiszorg. Het MMC is het grootste medisch centrum van de regio Zuidoost-Brabant. Ruim drieduizend medewerkers zetten zich elke dag met hart en ziel in. Dit doen ze samen met tweehonderd specialisten; van chirurgen tot gynaecologen en van internisten tot oogartsen.In de loop der jaren hebben we meerdere bijzondere, topklinische functies toegewezen gekregen. In deze topklinische functies, zoals de intensive care voor pasgeborenen NICU, kunnen we ons meten met academische ziekenhuizen.

  Om het niveau van deze zorg zo hoog mogelijk te houden, wordt voortdurend toegepast wetenschappelijk onderzoek gedaan. De specialistische kennis die we in huis hebben, geven we door aan artsen en verpleegkundigen in opleiding. Studenten uit het MBO, HBO en van de universiteit kunnen voor opleidingsplaatsen bij ons terecht.

  Missie
  Máxima Medisch Centrum draagt bij aan een beter bestaan door specialistische zorg van topkwaliteit te leveren met een voortreffelijke service. Door middel van medisch wetenschappelijk onderzoek brengt ons medisch centrum bovendien medisch technologische kennis en kunde op een nog hoger peil.

  Visie
  In een wereld waarin gezondheid het grootste goed is en elk aspect van het dagelijks leven raakt, wil Máxima Medisch Centrum een toonaangevend ziekenhuis zijn op het gebied van preventie van ziekten, evenals behandeling en reïntegratie. Wij hebben als uitgangspunt het meest klantvriendelijke ziekenhuis in regio Zuidoost-Brabant te willen zijn.

Huidige vacatures:

 • Maxima Medisch Centrum heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven