Rijnstate

Directe werkgever

  Rijnstate is uw ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en De Liemers. Wij bieden uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit. Dit doen we op vier locaties: Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid.

  In onze dienstverlening staat ú centraal. Onze medewerkers begeleiden u persoonlijk bij het verbeteren, herstellen en behouden van uw gezondheid. Dit gebeurt natuurlijk in afstemming met wat u wilt en kunt. Wij bieden u vertrouwen en veiligheid in een omgeving met een warme sfeer.

  Onze zorg en deskundigheid verbeteren we continu. We doen veel onderzoek naar de oorzaken van ziekten en naar betere behandelingen. Daarnaast werken we intensief samen met u en met andere zorgverleners, binnen en buiten het ziekenhuis, om onze zorg te verbeteren. Samen zetten wij ons 100 procent in voor de kwaliteit van úw leven.

  Werken bij Rijnstate
  Wilt u werken in een van de beste topklinische ziekenhuizen van Nederland én in een van de groenste regio's van Nederland? Dat kan bij Rijnstate: een groot algemeen ziekenhuis nabij de Veluwe. Met vier locaties binnen een verzorgingsgebied van 460.000 inwoners zijn wij een van de grootste zorgaanbieders van Nederland. Met 29 specialismen leveren wij hoog complexe- en topklinische zorg. Rijnstate is zeer goed bereikbaar vanuit de Randstad.

Huidige vacatures:

 • Rijnstate heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven