Saxenburgh Groep

Directe werkgever

  Missie
  Als onderdeel van de zorgketen leveren wij op doelmatige wijze een kwalitatief hoogwaardig pakket van producten en diensten, gericht op welzijn, wonen en zorg. Onze producten en diensten zijn afgestemd op de behoeften van de inwoners van ons verzorgingsgebied. Hierbij nemen basisziekenhuiszorg en ouderenzorg de belangrijkste plaats in.

  Visie
  Om onze missie te verwezenlijken willen wij de belangrijkste zorgaanbieder zijn in de gemeenten Coevorden, Ommen en Hardenberg. Dit willen we bereiken door:

  1. Op een klantgerichte wijze te werken. Hierbij houden we rekening met de individualiteit, zelfstandigheid en levensovertuiging van onze patiënten/cliënten en spelen aandacht, respect en betrouwbaarheid een belangrijke rol.

  2. Kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren met onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers.

  3. Een gezonde financiële bedrijfsvoering te realiseren waarbij we rekening houden met / inspelen op een steeds veranderende omgeving, zodat we onze continuïteit op lange termijn kunnen waarborgen.

  4. Zelf te innoveren, innovaties te ondersteunen en samenwerkingsverbanden aan te gaan die de zorgketen versterken.

  5. Het bieden van huisvesting die voldoet aan de verwachtingen van onze klanten en het hoge ambitieniveau van onze organisatie.

Huidige vacatures:

 • Saxenburgh Groep heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven