Spijtenburg

Intermediair

  Spijtenburg is gespecialiseerd in het werven en selecteren van kandidaten voor tijdelijke en vaste functies. Zowel binnen de zorg, het onderwijs, de overheid en staf als voor artsen en medisch specialisten.

  We beschikken over een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals, dat wij in de loop van jaren hebben opgebouwd en zorgvuldig hebben onderhouden. Dit zorgt ervoor dat we in staat zijn om dé match te maken die past bij de doelen die jij als kandidaat of organisatie voor ogen hebt. Dit is wat we doen. Niet wie we zijn.

  Wie zijn we dan? We zijn een bureau dat bestaat uit mensen, professionals, die samen werken vanuit de wil om te helpen. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en vraagstukken waar mensen in het veld van het publieke domein mee worstelen.

  Uiteraard kunnen, en belangrijker nog, willen wij daar graag bij helpen. Vanuit kennis en kunde, maar dus ook vanuit de intrinsieke motivatie om te helpen, om van waarde te zijn voor de ander, geheel in lijn met onze ‘Why’:
  “Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag”. Met trots hanteren we de slogan: “Wij overtreffen de vraag”

  Omdat we begaan zijn met mensen en hun vragen, of worstelingen bieden we professionele hulp in allerlei vormen en producten. Daarnaast vinden we dat we een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben die we serieus nemen. We willen ook hier van toegevoegde waarde zijn. Samen met partners die dicht bij ons staan zetten we maatschappelijke projecten op en werken we aan goede doelen. Goed doen is voor ons een vanzelfsprekendheid. Zowel in, als naast het werk.

Huidige vacatures:

  Naar boven