St. Antonius Ziekenhuis

Directe werkgever

  De beste medische en verpleegkundige zorg en service zijn samen met onderzoek en opleiding de belangrijkste activiteiten van het nieuwe St. Antonius Ziekenhuis. Het St. Antonius Ziekenhuis is een modern topklinisch opleidingsziekenhuis, waar vrijwel alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Landelijk is het ziekenhuis bekend vanwege de behandeling van patiënten met hart-, vaat- en longziekten. Verder worden er veel artsen en verpleegkundigen opgeleid.

  Het nieuwe St. Antonius Ziekenhuis heeft 6 locaties; Nieuwegein, Utrecht Overvecht, Utrecht Oudenrijn, Utrecht Veldhuizen (kaakchirurgie), polikliniek Utrecht Vleuterweide en polikliniek Houten. Bovendien wordt een nieuw ziekenhuis gebouwd in stadsdeel Leidsche Rijn met een vernieuwend zorgconcept. Op de verschillende locaties kunt u van ons een uitgebreid en gespecialiseerd zorgpakket verwachten. Onze specialisten houden op bijna alle locaties polikliniek. Bovendien draaien veel van onze specialismen 24 uur per dag, zeven dagen in de week dienst.

  Topklinisch ziekenhuis
  Het St. Antonius Ziekenhuis is het grootste niet-academische opleidingsziekenhuis in Nederland en levert topklinische zorg. Dit is hooggespecialiseerde zorg, zoals hartchirurgie, neurochirurgie, IV, etc., waarvoor relatief dure en gespecialiseerde voorzieningen nodig zijn, veelal met een apart bekostigingskader. Deze zorg heeft doorgaans een bovenregionale functie.

  In dit kader zijn wij samen met andere topklinische ziekenhuizen in Nederland aangesloten bij de STZ, de vereniging Samenwerkende Topklinische Opleidingsziekenhuizen. De STZ is een platform voor overleg en biedt de aangesloten ziekenhuizen ondersteuning, met name op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en opleidingen. Daarbij streeft het STZ naar afstemming met de academische medische centra.

  Het St. Antonius Ziekenhuis ontdekken
  Nóg beter worden in je vak. Jezelf overtreffen. Volgens ons kan dat alleen in een inspirerende en prettige werkomgeving. In een uitdagende en professionele organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Maar om je goed te kunnen ontwikkelen, moet je je vooral ook thuisvoelen in je werk en bij je collega's. Dat vinden wij belangrijk.

  Het beste uit jezelf
  Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent dat je verantwoordelijkheid mag dragen en dat initiatief op prijs wordt gesteld. Je werkt in een sfeer waarin mensen het beste uit zichzelf en uit anderen willen halen en open staan voor vernieuwingen. Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in een ziekenhuis waar medewerkers trots op zijn. En trots op mógen zijn!

  Top Werkgever
  We realiseren ons dat de kwaliteit van zorg en dienstverlening in grote mate wordt bepaald door onze medewerkers. Daarom willen wij een actief werkgever zijn. Een werkgever die kritisch kijkt naar manieren om de arbeidsomstandigheden en -voorwaarden te optimaliseren en die medewerkers zoveel mogelijk betrekt bij de organisatie van het werk. Dat zeggen we trouwens niet alleen zelf, dat blijkt ook uit onafhankelijk onderzoek. In 2009 zijn we bijvoorbeeld opnieuw opgenomen in het jaarboek van de vijftig beste werkgevers van Nederland en mogen we ons Top Werkgever noemen.

Huidige vacatures:

 • St. Antonius Ziekenhuis heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.