Zorgcombinatie Noorderboog

Directe werkgever

    VVT Noorderboog biedt verpleging, verzorging, behandeling en thuiszorg. De kracht van VVT Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes.

    Wij zijn een zorgaanbieder met een breed palet aan diensten en producten. We bieden zorg en ondersteuning aan mensen met lichamelijke problemen (somatiek) en mensen met geheugenproblemen (pschychogeriatrie).

    Noorderboog VVT  wil voor de regio de zorgverlener zijn die bereikbaar is. Wij werken intensief samen met andere zorginstellingen en nemen daarbij graag de coördinatie van zorg op ons. We werken nauw samen met Isala Diaconessenhuis wanneer na een ziekenhuisopname aansluitend intramurale revalidatie nodig is. Mensen met een intensieve zorgvraag ondersteunen we om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen, in samenwerking met  thuiszorgorganisaties. Ook bieden we de mogelijkheid voor consultatie en behandeling in de eerste lijn door onze (para) medici. Daarnaast werken we samen met gemeentes, wooncoöperaties, gespecialiseerde zorginstellingen, zorgverzekeraars en overheden. 

Huidige vacatures:

  • Zorgcombinatie Noorderboog heeft momenteel geen vacatures op Artsenvacaturebank.
  Naar boven